Barsk video kan koste lærer jobbet: Han slæber elev mod poolen, fordi hun ikke vil i vandet

En lærer tog lidt for barske metoder i brug under en svømmetime på Edison High School i Stockton i Californien. Det viser en video fra august, som har fået læreren i problemer, og folk til at rase. Det skriver kcra.com.

Læs også: 13-årig dreng voldtager klassekammerat efter seksualundervisning

Videoen, som kan ses nederst på siden, viser, hvordan læreren, Denny Peterson, forsøger at trække en modvillig 14-årig pige, Sandra Garcia, hen over gulvet for at få hende i bassinet - selvom pigen tydeligvis ikke vil svømme.

Han er efterfølgende blevet anklaget for at slæbe eleven mod hendes vilje hen til poolen, og det seneste nye i sagen er, at han er blevet sigtet og sendt på orlov. Det forlyder, at Sandra Garcia fik blå mærker og rifter af lærerens indgriben. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Videoen er filmet af en elev. Flere amerikanske medier skriver, at grunden til Sandra Garcia ikke ville deltage i svømmeundervisningen, var, at hun netop havde fået ordnet sit hår og var bange for at vandet ville ødelægge det. 

Se videoen her:  

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip