Baseball: MLB uddeler massekarantæner til slagsbrødre

Den amerikanske baseballliga (MLB) har lørdag strøet om sig med karantænedage til seks af de spillere, som torsdag var involveret i det masseslagsmål, der brød ud i kampen mellem Chicago White Sox og Kansas City Royals.

For Kansas City Royals har Yordano Ventura fået hele syv kampes karantæne, Edinson Volquez har fået fem kampes karantæne, mens holdkammeraterne Lorenzo Cain og Kelvin Herrera må se de næste to kampe fra tilskuerpladserne.

Hos Chicago White Sox har både Chris Sale og Jeff Samardzija fået fem kampes karantæne, mens Tyler Flowers er sluppet med en bøde af ukendt størrelse for sin andel i slagsmålet.

Tumulten brød ud i slutningen af syvende inning, da Chicagos Adam Eaton og Kansas Citys Yordano Ventura udvekslede mindre pæne gloser, og hurtigt kom folk fra begge sider ilende til.

De to hold er i gang med en serie af kampe mod hinanden, som det er kutyme i kampprogrammet i MLB, og derfor støder mandskaberne allerede ind i hinanden igen søndag.

Kansas City Royals vandt kampen torsdag med 3-2, og det skal blive spændende at se, om skårene er klinket efter slagsmålet og de efterfølgende karantæner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip