Batman-stjerne: Jeg er et kæmpe røvhul

Den britiske skuespiller Gary Oldman har travlt med at rakke ned på sig selv for tiden. Faktisk erklærer han åbent, at han er et vaskeægte røvhul.

Det sker efter, at han i et interview for nylig forsvarede skuespillerkollegaen Mel Gibsons racistiske og antisemitiske kommentarer - og karakteriserede politisk korrekthed som noget værre lort.

Han burde i stedet have brugt sin berømmelse til at være en inspiration for andre, fortæller han til Female First.

- Jeg er en offentlig person. Jeg burde være et godt eksempel og en inspiration, men jeg er et røvhul. Jeg er 56 år og burde vide bedre, indrømmer han.

Den populære skuespiller, der senest har gjort sig bemærket i Christopher Nolans Batman-triologi, indså angiveligt først, hvor stødende kommentarerne var, da han læste dem efterfølgende.

- Jeg sagde nogle ting, som ikke var særligt velovervejet. Og da jeg først læste dem på print, kunne jeg se, at de var krænkende, ufølsomme og skadelige. Jeg har såret en hel masse folk med de ord, fortæller briten, der især undskylder over for sine fans, som han føler, han har svigtet.

Gary Oldman er lige straks aktuel med anden del af de nye "Planet of the Apes"-film, der har premiere i de danske biografer den 17. juli.

Newspaq

 

Dagens Gossip