Bayern og City er videre til 1/8-finalerne

05/11/2013

Bayern München og Manchester City er som de første hold i Champions League klar til forårets 1/8-finaler.

Manchester City var mest overbevisende onsdag aften, da de engelske vicemestre på hjemmebane bankede CSKA Moskva med 5-2.

Allerede efter tre minutter sparkede Sergio Agüero festen i gang, da han bankede et straffespark i mål til 1-0. Agüero scorede to gange for briterne i den overbevisende sejr, hvor Alvaro Negredo bidrog med et hattrick.

I samme gruppe vandt Bayern München på udebane med 1-0 over Plzen fra Tjekkiet.

Med sejren nåede Bayern op på 12 point i gruppe D, hvor City har ni point efter de første fire spillerunder.

Selv om der endnu resterer to gruppekampe, så kan hverken CSKA eller Plzen nå at overhale de to førerhold.

I Paris havde Zlatan Ibrahimovic og PSG svært ved at nå de spillemæssige højder fra for to uger siden, hvor holdet vandt med 5-0 ude over Anderlecht.

Ibrahimovic, der scorede fire mål i den kamp, og holdkammeraterne måtte nøjes med 1-1.

Anderlecht kom foran 1-0 midtvejs i anden halvleg, før Ibrahimovic sikrede PSG det ene point.

Det franske mesterhold er endnu ikke sikre på avancement til forårets knockout-kampe.