Bayern-profil: Kedeligt hvis Ronaldo vinder Ballon d'Or

admin

|

02/12/2014

Dagens topnyheder

Det vil være uheldigt, hvis Cristiano Ronaldo i næste måned vinder Fifa Ballon d'Or-hæderen og bliver kåret som verdens bedste fodboldspiller for andet år i træk.

Det mener Bayern Münchens stjernespiller Thomas Müller.

- Det vil næsten være kedeligt, hvis Cristiano Ronaldo tager titlen. Så burde man måske stille spørgsmålstegn ved valget, og så kunne man lige så godt sende titlen til ham med posten, siger Thomas Müller ifølge nyhedsbureauet dpa.

Cristiano Ronaldo, der blev kåret som verdens bedste i 2008 og 2013, vandt i sidste sæson Champions League og den spanske pokalturnering med Real Madrid.

Den firedobbelte Ballon d'Or-vinder, argentineren Lionel Messi fra FC Barcelona, der vandt titlen fra 2009-12, er også nomineret trods en sæson uden titler.

Den tredje nominerede er Thomas Müllers klubkammerat, målmanden Manuel Neuer.

Han vandt både det tyske mesterskab og pokalturneringen med Bayern München, og nok så væsentligt var han turneringens bedste målmand, da Tyskland i sommer vandt VM i Brasilien.

Thomas Müller, der scorede fem mål ved VM, mener, at Manuel Neuer bør kåres som verdens bedste.

- Det taler til hans fordel, at han blev verdensmester, og at han derudover har præsteret fremragende, siger Bayern München-angriberen.

Thomas Müller havde gerne set en anden af sine klubkammerater, hollænderen Arjen Robben, blandt de nominerede.

- Cristiano Ronaldo har vundet Champions League, men i stedet for Messi kunne der have været en anden spiller med på listen. Arjen Robben var for eksempel fremragende, og også på det tyske landshold var der et par spillere, der kunne have fortjent det, siger Thomas Müller.

/ritzau/