Bayern tromler videre: HSV besejret med 3-1

14/12/2013

Bayern München tramper uimodståeligt af sted mod sit 24. tyske mesterskab. Lørdag eftermiddag tog sydtyskerne årets 14. bundesligasejr af 16 mulige, da Hamburger SV blev sendt hjem fra Allianz Arena med et nederlag på 1-3.

Det var samtidig Bayerns niende hjemmesejr af ni mulige.

Mestrenes kroatiske topscorer Mario Mandžukic bragte tre minutter før pausefløjtet Bayern München på 1-0.

Og det tyske stortalent Mario Götze fordoblede føringen med sit mål til 2-0 syv minutter inde i anden halvleg.

Det unge danske talent Pierre-Emil Højbjerg blev otte minutter før tid sendt på banen for værterne. Kort efter reducerede Hamburger SV's Pierre-Michel Lasogga til 1-2.

Men i overtiden slog schweiziske Xherdan Shaqiri sejren fast - i øvrigt på oplæg fra Højbjerg.

Det er efterhånden svært at se, hvad der skal stoppe Pep Guardiolas tropper i denne sæson.

Med lørdagens sejr er Bayern München således syv point foran Bundesligaens nummer to, Bayern Leverkusen, der dog først spiller søndag.

Dortmund, der er inde i en mindre pointkrise, mistede endnu i skridt i topstriden, da holdet ude spillede uafgjort mod Hoffenheim, der havde danske Jannik Vestergaard med i midterforsvaret i samtlige 90 minutter.

Hoffenheim var foran med 2-0 efter 37 minutters spil. Men på mål af Pierre-Emerick Aubameyang og Lukasz Piszczek nåede Dormund at hente et enkelt point med hjem fra opgøret.

Både Niki Zimling og Bo Svensson så hele opgøret fra Mainz-bænken, da danskerklubben hjemme spillede 0-0 med Borussia Mönchengladbach.

Leon Andreasen startede inde for Hannover 96, der hjemme så ud til at skuffe stort mod bundholdet Nürnberg. Allerede ved pausen førte gæsterne med 3-0.

Men på en stærk slutspurt nåede Hannover 96 at score tre gange i anden halvleg, så opgøret sluttede med en pointdeling.