BBC: Allardyce bliver landstræner for England

Skrevet af admin

20/07/2016

Dagens topnyheder

Sunderland-manager Sam Allardyce bliver præsenteret som ny landstræner for England inden for 24 timer.

Det skriver BBC og Sky Sports.

Den 61-årige Allardyce overtager efter Roy Hodgson, der trak sig efter sommerens EM, hvor England måtte forlade slutrunden efter et uventet nederlag til Island i ottendedelsfinalen.

Sunderland har tidligere bekræftet, at Allardyce har været til samtale med Det Engelske Fodboldforbund (FA). FA har også haft samtaler med Hulls manager, Steve Bruce.

Sky Sports beretter, at Sunderland allerede onsdag har fået beskeden om, at FA ønsker at købe Allardyce fri. Ifølge tv-stationen skulle den nordengelske klub allerede være i gang med at lede efter en afløser.

Ansættelsen af den rutinerede og tyggegummiglade manager skal ifølge Sky Sports formelt vendes på et bestyrelsesmøde torsdag, og kort efter bliver nyheden formentlig meldt ud til offentligheden.

Sam Allardyce, der blandt andet har en fortid som manager for West Ham, Newcastle og Bolton, har været tilknyttet Sunderland i de seneste ni måneder.

I sidste sæson sluttede Sunderland på fjerdesidstepladsen i Premier League og reddede sig lige nøjagtigt en ny sæson i Englands bedste fodboldrække.

/ritzau/