Beboere nåede ud i tide ved skyskraber-brand i Dubai

Selvom en brand i skyskraberen Torch Tower i Dubai bredte sig over flere etager natten til lørdag, så slap alle beboere ud af bygningen med livet i behold.

Ifølge Dubais civilforsvar var der ingen alvorligt tilskadekomne eller omkomne ved branden, som nåede at rasere bygningen i tre timer, inden det lykkedes myndighederne at kvæle flammerne, skriver CNN.

Branden brød ud lørdag omkring klokken 02 lokal tid i bygningen omkring 50. etage, men flammerne bredte sig hurtigt over flere etager.

Det er endnu uvist, hvad der startede branden eller præcis hvor mange personer, der opholdt sig indenfor, men ifølge myndighederne i Dubai er der altså ingen alvorligt tilskadekomne.

Hundredvis af personer blev evakueret fra bygningen, der er en af de højeste beboelsesejendomme i verden. Der er over 500 lejligheder i Torch Tower, som har 79 etager.

Bygningen stod færdig i 2011 og er 352 meter højt, hvis man regner antennen med. Den ligger i Dubais eksklusive havneområde, Dubai Marina.

Beboere i skyskraberen fortæller ifølge Gulf News, at der den sidste tid har været en række falske brandalarmer i bygningen.

Dubai, der sammen med seks andre emirater udgør Forenede Arabiske Emirater, er verdenskendt for sine mange skyskrabere, heriblandt den 828 meter høje Burj Khalifa og det syvstjernede hotel Burj Al Arab på 280 meter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip