Bedstemor flår gardinerne fra, da hun endelig forstår, hvad sønnen har gang i

John og Claire bor i Australien og har netop fået sønnen Niall. I videoen nedenfor er han 11 uger gammel, og hans bedsteforældre, som bor i Storbritannien har endnu ikke mødt ham.

Aftalen mellem John, hans forlovede og bedsteforældrene var, at de skulle besøge de spændte bedsteforældre 12 uger efter fødslen. John og Claire besluttede dog at lande en uge før og overraske farmor og farfar med et billedshow.

John, Claire og baby Niall er i huset, da slideshowet med billeder af barnebarnet bliver sat på til sangen ”Homecoming” (at komme hjem red.), men det ved bedsteforældrene ikke.

Billederne følger Niall fra fødslen, hjem, ind i en bil, ud i en lufthavn, og da ”han” lander i England, går det op for bedstemor, at der er en symbolik i galleriet. Omkring tidspunktet 3:22 i videoen nedenfor løber hen til vinduet og flår gardinerne ud mod indkørslen fra.

Først da overrasker hendes søn med familie hende og bedstefar.

- De troede, de var i gang med at se et slideshow med billeder af barnebarnet. De tog fejl, skriver Johns bror Dave O’Regan, som har lagt filmen af bedsteforældrenes reaktion på YouTube.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip