Begejstret boss: Sensationel indsats af Emil Berggreen

Eintracht Braunschweig-træner Torsten Lieberknecht er svært tilfreds med, at han mandag aften valgte at give den danske spydspids Emil Berggreen en plads i startopstillingen for første gang.

U21-landsholdsangriberen i fodbold levede så rigeligt op til forventningerne med en stærk indsats og et flot mål, da Braunschweig på hjemmebane spillede 1-1 mod Yussuf Poulsens RB Leipzig i 2. Bundesliga.

- Emils præstation var sensationel - det var super, hvad han lavede, siger Torsten Lieberknecht til klubbens hjemmeside.

Emil Berggreen lavede kampens første mål i første halvlegs slutfase, da han fra en ultraspids vinkel sendte bolden op i nettaget. Umiddelbart forinden havde han ramt overliggeren med et velplaceret skud.

Den tidligere Hobro-angriber skiftede i vinterpausen til Tyskland. Han indledte tiden i Eintracht Braunschweig med to korte indhop uden at gøre sig særligt bemærket, men da han endelig var med fra start, slog den høje forward altså til.

- Jeg er glad på Emils vegne. Han spillede en superkamp og lavede et supermål, siger Braunschweigs erfarne forsvarer Deniz Dogan.

Berggreens klub er aktuelt på femtepladsen i rækken og kan se frem til en meget vigtig kamp fredag aften, hvor Braunschweig skal på besøg hos nummer tre, Darmstadt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip