Belgisk stjerne: Har en chance, hvis vi stopper Messi

På forhånd var Argentina blandt de største favoritter til VM-titlen, mens Belgien blev nævnt som en af de mest kvalificerede outsidere. Nu tørner de sammen i en af de fire kvartfinaler i Brasilien.

Argentina har endnu ikke formået at sprudle offensivt, men indtil videre har superstjernen Lionel Messi reddet holdet i de tilspidsede situationer.

Det har man bemærket i den belgiske lejr. En af holdets største stjerner Eden Hazard fra Chelsea påpeger, at nøglen til succes bliver at stoppe Messis genialiteter.

- Vi ved, Argentina har verdens bedste spiller i Messi, men vi er ikke bange. Vi kan vinde. Argentina har gjort det godt, men de har én stor spiller, som kan gøre forskellen i enhver kamp. Kan vi stoppe ham, har vi en chance, men det bliver svært, siger Eden Hazard ifølge Skysports.

- De har også Angel Di Maria, men Messi er forskellen. For mig at se er han verdens bedste. Jeg ved ikke, hvordan vi kan stoppe ham, men vi vil se nogle videoer og forsøge at vinde.

Belgien har muligheden for at spille sig i VM-semifinalen for første gang siden 1986. Dengang tabte holdet til netop Argentina med 0-2 på to mål af datidens altoverskyggende Argentina-stjerne Diego Maradona.

- Det er en stor kamp, måske den største i min karriere, og jeg håber, vi kan nå endnu længere ved VM, siger Eden Hazard.

VM-kvartfinalen mellem Argentina og Belgien begynder lørdag klokken 18 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip