Bendtner: Altid vidst at målene ville komme igen

Nicklas Bendtner scorede sine første to mål i EM-kvalifikationen, da Danmark fredag slog Serbien med 3-1 på udebane.

Målene faldt godt en uge efter at landsholdsangriberen scorede sine første to mål for sin tyske klub Wolfsburg.

- Det er dejligt at komme i gang igen. Det vigtigste har været at komme et sted hen, hvor jeg er glad, og det er jeg kommet.

- Efter at det er kommet på plads, har jeg aldrig været i tvivl om, at målene nok skulle komme. Det er de altid gjort. Nu er jeg ved at være der, hvor jeg gerne vil være, og det har udmøntet sig i de mål, siger Bendtner.

Angriberen udlignede til 1-1 efter en times spil, og fem minutter før slutfløjt var han på pletten igen. På det tidspunkt var kræfterne faktisk sluppet op. Jubelscenen blev derfor ikke så vild som normalt.

- Jeg fik en alvorlig krampe i benet. Lige inden målet havde jeg tænkt, at jeg kørte på de sidste pumper. Der var ikke meget mere at give af. Det var lidt en kamp for at blive skiftet ud på holdet, for der var fire-fem spillere, der gerne ville ud, siger angriberen.

Bendtner mener, at Danmark med sejren i Beograd fik rettet op på nederlaget til Portugal for en måned siden i København. Dengang scorede Cristiano Ronaldo i overtiden.

- Vi er etter i puljen. Det var vigtigt at vinde, og vi gav et godt svar på tiltale efter kampen mod Portugal. Nederlaget til dem gjorde det endnu vigtigere at vinde her, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip