Bendtner fik spilletid i ny Wolfsburg-sejr

Det har været særdeles sparsomt med spilleminutter for Nicklas Bendtner i den tyske fodboldklub VfL Wolfsburg i denne sæson.

Og det blev også kun til en indskiftning efter 83 minutter i pokalkampen ude mod RB Leipzig, da Wolfsburg førte 2-0 på mål af Daniel Caligiuri og Timm Klose, og kampen reelt var afgjort.

Den danske landsholdsangriber nåede ikke at gøre stort indtryk, og der blev da heller ikke scoret flere mål i kampen, der sendte Wolfsburg videre til kvartfinalen i den tyske pokalturnering.

For RB Leipzig fra den næstbedste række fik angriberen Yussuf Poulsen, der sidste år fik debut for det danske A-landshold, fuld spilletid.

I en af de øvrige tyske pokalkampe vandt Armenia Bielefeld fra den tredjebedste række overraskende 3-1 hjemme over Werder Bremen, som havde Jannik Vestergaard med i hele kampen.

Bayern München er også klar til kvartfinalen efter hjemmesejren på 2-0 over 2. bundesligaklubben Eintracht Braunschweig, der var uden sin danske spiller Emil Berggren. David Alaba og Mario Götze scorede målene.

Cifrene var de samme, da Borussia Mönchengladbach på udebane eliminerede Kickers Offenbach, der til daglig spiller i Regionalliga Sydvest. Max Kruse og Patrick Herrmann stod for målene.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip