Bendtner: Jeg kan måske bruges mod Armenien

Nicklas Bendtner regner med, at landstræner Morten Olsen vil gøre brug af ham i onsdagens testkamp mod Tyrkiet i Odense.

Når det kommer til søndagens EM-kvalifikations-åbner mod Armenien i Parken, er Wolfsburg-angriberen mere nølende omkring sine chancer for spilletid.

- Det afhænger meget af onsdag. Jeg håber, at jeg kan få en halvleg mod Tyrkiet, og så må vi se, hvordan min krop reagerer på det, siger Nicklas Bendtner.

Det er blot blevet til 20 minutters spilletid i weekenden for Wolfsburg ovenpå et halvt år uden kampe. Derfor var han i første omgang ikke en del af Morten Olsens planer til kampen mod Armenien. Tvunget af skader og generel mangel på angribere kom Bendtner med.

- Der var meget debat om, hvorvidt jeg skulle med. Det var forståeligt. Jeg havde heller ikke selv regnet med, at jeg skulle med.

- Jeg har haft en dialog med Morten, og nu endte det med det her, og forhåbentlig kan jeg bidrage med noget godt. Ud over erfaring så spilletid, siger Bendtner.

Landstræner Morten Olsen er bestemt ikke i ekstase over situationen med sit normale førstevalg i angrebet, men han prøver at være positiv.

- Nu må vi se, hvad han viser til træning. Det er godt nok at have snakket med folk, og hvordan han selv føler, han har det. Men han har kun spillet 20 minutter, og det fik jeg ikke så meget ud af at se.

- Men det var vigtigt for ham selv, at han fik sin debut inden de to landskampe. Så må vi se, om han er klar til at starte inde, eller om han skal være en vigtig brik, vi kan sætte ind fra bænken, siger Morten Olsen om Wolfsburg-angriberen.

Ud over Nicklas Bendtner råder Morten Olsen over IFK Göteborgs Lasse Vibe og FC Københavns Andreas Cornelius til angrebspositionerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip