Bendtner: Måske karrierens vigtigste valg

Nicklas Bendtner har de seneste år stjålet mange overskrifter på grund af eskapader, som intet har med fodbold at gøre.

Overskrifterne havde også nået Tyskland, da han blev præsenteret som ny spiller i Bundesligaklubben Wolfsburg tidligere fredag.

Men den 26-årige danske angriber lød som en mand, der har tænkt over sin situation, og godt ved, at han skal arbejde for sagen for at genrejse karrieren. Han blev nemlig spurgt, hvad der havde ligget til grund for hans valg af klub.

- Det vigtigste for en fodboldspiller er selvfølgelig, at han spiller. Men spilletid er noget, man skal gøre sig fortjent til. Fordi jeg ikke spillede særligt meget sidste år, mener jeg også, at det her var en af de vigtigste beslutninger i min karriere, hvis ikke den vigtigste.

- Derfor har jeg også været tålmodig og ventet på det rigtige, og jeg tror på, at jeg har truffet det rigtige valg, konstaterer Nicklas Bendtner.

Danskeren trænede første gang med sine nye holdkammerater fredag. Derefter har han ifølge tyske medier fået lov at rejse retur til Danmark for at ordne praktiske ting i weekenden, inden han skal stille i klubben i begyndelsen af næste uge.

Nicklas Bendtner har trænet for sig selv i København de seneste uger og beskriver sig selv som værende i "rimelig god form".

Hans træner Dieter Hecking konstaterede på pressemødet, at han lige skal se danskeren under træning, før han kan vurdere, hvornår Nicklas Bendtner er klar til fodbold i Bundesligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip