Bendtner og Fetterleins drenge i fars fodspor

Som far som søn.

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein brugte lørdag masser af kvalitetstid med deres respektive sønner, som fulgte i fædrenes fodspor.

Farmand Fetterlein havde inviteret seksårige Sean med til Voice 14 i Tivoli, mens Bendtner havde sin dreng Nicholas ude på fodboldbanen. Det delte de stolte fædre på deres Instagram-profiler.

Efter Fetterlein pensionerede tennisketsjeren, har han lavet masser tv og events. Til røde-løber-arrangementer har han tit haft Sean med som ledsager, viser hans Instagram-billeder og senest altså også lørdag aften.

Sean poserer storsmilende med sin stolte far, der også viste billeder af mødet mellem junior og musikidolet Topgunn.

Også Nicklas Bendtners søn trådte lørdag i fars fodspor.

Boldtæmmeren havde treårige Nicholas ud på farmands hjembane grøntsværen, hvor han viste et billede af sønnike i rødt fodboldtøj med en fodboldkegle.

Stolte far-Bendtner har til billedet skrevet: "Min søn, min kærlighed, mit alt!"

Sangerinden Saseline Sørensen er mor til Sean, mens baronessen Caroline Fleming er mor til Nicholas. Fleming-familien er bosat i London, England, mens Bendtner deler tiden mellem Danmark og Tyskland, hvor han spiller for den tyske klub Wolfsburg.

Ud over Sean er Fetterlein også far til teenageren Tobias, der bor i Monaca med sin mor, modellen Tereza Maxová.

Se Fetterlein og mini-Fetterlein: http://instagram.com/p/tK_noClZTI/?modal=true

Se Bendtner og mini-Bendtner: http://instagram.com/p/tLGuP4g_n0/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip