Bendtner om hovedstød: Jeg burde gøre det bedre

Nicklas Bendtner fik en stor chance for at bringe det danske fodboldlandshold tilbage i kampen, da Danmark søndag tabte 0-2 til Frankrig i en testkamp i Saint-Etienne.

Wolfsburg-angriberen fik dog ikke panden på et indlæg fra Michael Krohn-Dehli, og så ramte bolden stolpen.

- Jeg er selv skuffet. Jeg fik kun lige snittet bolden med håret.

- Jeg tror faktisk, at bolden blev rørt af en spiller, inden den nåede hen til mig. Det ville være fantastisk, hvis den var gået ind.

- Jeg følte selv, at jeg kunne have gjort det bedre, siger Bendtner, der onsdag scorede alle tre danske mål i en 3-2-sejr over USA i Aarhus.

Mod Frankrig blev danskerne udspillet i især første halvleg - selvforskyldt ifølge Wolfsburg-angriberen.

- Bedømt på første halvleg fortjente de at vinde. Vi kom først frem til en chance efter 45 minutter, da Krohn-Dehli smed bolden ind til mig.

- Vi lavede for mange boldtab på midten af banen. Der var plads nok at spille på, men vi formåede ikke at spille den godt nok rundt og hurtigt nok.

- Det betød, at vi satte os selv i nogle pressede situationer i forhold til, hvad vi plejer at gøre. Vi så senere i kampen, at vi kunne spille os ud af presset og skabe overtalssituationer. Det fik vi først til at fungere efter pausen, siger Bendtner.

Trods nederlaget i Saint-Etienne rejser angriberen hjem fra landsholdslejren i fint humør.

- Det var en god kamp at få spillet. Den gav svar på en masse ting inden den vigtige kamp mod Serbien i EM-kvalifikationen til juni.

- Jeg tager til Wolfsburg med en god fornemmelse. En halvleg mod Frankrig var rigtig negativ, mens den anden havde positive momenter.

- Og mod USA kom vi tilbage to gange, efter at vi var bagud 0-1 og 1-2. Det viste en god viljestyrke, mener angriberen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip