Bendtner om straffe: Agger ville ikke lade mig skyde

Nicklas Bendtner havde håbet på lidt mere forståelse fra anfører Daniel Agger, da landsholdet fik tildelt et straffespark i onsdagens 1-2-nederlag til Tyrkiet i en testkamp i Odense.

Bendtner har ikke spillet mange minutter det seneste halve år og ville gerne have scoret et mål, inden søndagens vigtigere EM-kvalifikationskamp mod Armenien. Men Agger afviste angriberens tiggeri.

- Ja, jeg håbede på, at jeg skulle skyde det. Men vi har nogle helt klare aftaler på landsholdet omkring det, siger Nicklas Bendtner.

- Jeg tænkte, at der måske kunne være lidt forståelse for min situation, men det blev så ikke i denne omgang, siger Wolfsburg-angriberen om samtalen med Agger under kampen.

De to vendte også situationen i omklædningsrummet.

- Vi talte sammen bagefter, og han sagde, at det kunne da godt ske, at jeg skulle have sparket. Men sådan er det.

- Jeg må også respektere de aftaler, som træneren har lagt, om man så er enig eller ej.

- Daniel har scoret på otte ud af otte, og han satte den også rimelig godt ind, så det er fair nok, siger Nicklas Bendtner.

Angriberen, der blot har spillet 82 minutter på højeste niveau det seneste halve år, mener, at et mål mod Tyrkiet kunne have gjort en masse godt for ham.

- Jeg brænder meget efter at score et mål. Jeg har ikke spillet i et halvt år i en betydningsfuld kamp, og derfor er det vigtigt for mig at score, og det var en ret stor mulighed.

- Under normale omstændigheder ved jeg, hvordan det hænger sammen, men jeg håbede, at der ville være en anden forståelse. Sådan er livet, siger han.

Nicklas Bendtner melder sig trods alt klar til at gå på måljagt igen på søndag mod Armenien, hvis Morten Olsen sætter ham på holdkortet:

- Nu må vi se, hvad der sker på søndag. Jeg vil give mig 100 procent.

/ritzau/

 

Dagens Gossip