Bendtner scorer i sin første Premier League-start

04/12/2013

1005 dage skulle der gå fra Nicklas Bendtners seneste Premier League-start for Arsenal, indtil han igen var at finde i startopstillingen i den bedste engelske fodboldrække i onsdagens opgør mod Hull.

Til gengæld var han kun 93 sekunder om at få bolden i nettet, da det skete.

Med et fint placeret hovedstød og på oplæg af Carl Jenkinson lavede han sit første ligamål for Arsenal siden 29. december 2010.

Samtidig fik Bendtner demonstreret, at han ikke har glemt vejen til målet, selv om hans spilletid for Arsenal har været meget sparsom i denne sæson.

Danskeren blev dermed dagens mand for sit hold, der scorede yderligere en gang ved Mesut Özil og vandt 2-0, så man fastholder den aktuelle førsteplads i tabellen.

Afstanden til Chelsea er dog fortsat fire point, idet London-rivalerne også vandt deres kamp ude mod Sunderland.

Godt nok var det hjemmeholdet, der først kom på måltavlen ved amerikaneren Jozy Altidore.

Men Frank Lampard udlignede kort efter, og inden pausen havde Eden Hazard bragt Champions League-vinderne fra 2012 på ret kurs.

Og selv om Sunderland udlignede ved John O'Shea kort efter pausen, så lod Chelsea sig ikke stresse.

Eden Hazard fortsatte sit gode samarbejde med Frank Lampard, da han afsluttede et bandespil med Chelsea-veteranen med at score til 3-2.

Et selvmål af Sunderlands Phil Bardsley seks minutter før tid betød, at kampen så ud til at være afgjort, men samme Bardsley skabte ny spænding, da han reducerede kort tid efter.

Det endte dog en 4-3-sejr til Chelsea, der har hentet 19 af 24 mulige point i de otte seneste ligakampe.