Benzema efter historisk mål: Bolden var over stregen

Frankrigs angriber Karim Benzema var ikke i tvivl, da VM i fodbold søndag for første gang i historien fik registreret en scoring ved hjælp af mållinjeteknologi.

Real Madrid-spilleren sendte tidligt i anden halvleg af kampen mod Honduras bolden på stolpen, hvorefter den via målmanden Noel Valladares akkurat krydsede målstregen, inden målmanden fik den verfet ud igen.

- Jeg skød, og bolden ramte stolpen og derefter målmanden. Jeg så, at bolden krydsede målstregen, siger Karim Benzema ifølge nyhedsbureauet AFP.

Scoringen, der blev registreret som et selvmål, gav Frankrig føringen på 2-0, og via to scoringer af Karim Benzema fik franskmændene hentet en sikker sejr på 3-0.

- Jeg ved ikke, om det er godt for fodbolden at have teknologi som denne, men det vigtigste er, at vi vandt, siger Karim Benzema.

Også den franske landstræner, Didier Deschamps, er tilfreds med sit holds første kamp i gruppe E ved slutrunden i Brasilien.

- Det var ikke nemt at spille mod et så aggressivt hold, men vi blev ved med at være tålmodige og ventede på vores chancer.

- Det var en god begyndelse på turneringen for os, siger Deschamps.

Tidligere søndag vandt Schweiz 2-1 over Ecuador i gruppen.

Frankrig skal på fredag møde Schweiz i den næste gruppekamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip