Beyoncé sætter fut under skilsmisserygter

Skrevet af admin

03/07/2014
Rygerne om ægteskabelig krise har svirret, lige siden Jay Z fik stryg af Beyonés søster, Solange Knowles, i en elevator efter en modegalla-fest på The Met.Og nu bærer den 32-årige sangerinde selv endnu en pind til det brændende bål. Ifølge Female First ændrede hun nemlig teksten i sin sang "Resentment" fra 2006, da hun forleden gav koncert sammen med gemalen i Cincinnati, Ohio. I sangen, der handler om utroskab, ændrede hun teksten, så den afspejler den nuværende længde på hendes forhold til rapperen. - Jeg har været ved din side i seks år. Hvorfor fortjente jeg at blive behandlet på denne måde af dig?, synger hun i den oprindelige udgave af sangen. Dette ændrede hun altså til 12 år under koncerten i Ohio.Men det var ikke det eneste, Beyoncé ændrede i sangen. Linjen "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som din elskerinde" blev nemlig til "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som den dumme kælling kunne". Beyoncé og Jay Z har sammen har datteren Blue Ivy på to år. De fandt sammen i 2002 og blev gift under en hemmelig ceremoni i New York i 2008.Den voldelige episode mellem Jay Z og Beyoncés søster Solange skyldes angiveligt, at Jay Z havde flirtet med modedesigneren Rachel Roy for øjnene af Beyoncé. Kort efter udtalte parret dog selv, at de havde lagt det hele bag sig. - Alle familier har problemer, og vi er ikke anderledes. Vi elsker hinanden og er først og fremmest en familie. Vi har lagt det bag os og håber, at alle andre vil gøre det samme, lød meldingen dengang. Beyoncés nyeste manøvre sår dog på ny tvivl om, hvorvidt parret virkelig har lagt trioens heftige skænderi bag sig. Newspaq

Dagens topnyheder

Rygerne om ægteskabelig krise har svirret, lige siden Jay Z fik stryg af Beyonés søster, Solange Knowles, i en elevator efter en modegalla-fest på The Met.

Og nu bærer den 32-årige sangerinde selv endnu en pind til det brændende bål. Ifølge Female First ændrede hun nemlig teksten i sin sang "Resentment" fra 2006, da hun forleden gav koncert sammen med gemalen i Cincinnati, Ohio.

I sangen, der handler om utroskab, ændrede hun teksten, så den afspejler den nuværende længde på hendes forhold til rapperen.

- Jeg har været ved din side i seks år. Hvorfor fortjente jeg at blive behandlet på denne måde af dig?, synger hun i den oprindelige udgave af sangen. Dette ændrede hun altså til 12 år under koncerten i Ohio.

Men det var ikke det eneste, Beyoncé ændrede i sangen. Linjen "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som din elskerinde" blev nemlig til "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som den dumme kælling kunne".

Beyoncé og Jay Z har sammen har datteren Blue Ivy på to år. De fandt sammen i 2002 og blev gift under en hemmelig ceremoni i New York i 2008.

Den voldelige episode mellem Jay Z og Beyoncés søster Solange skyldes angiveligt, at Jay Z havde flirtet med modedesigneren Rachel Roy for øjnene af Beyoncé. Kort efter udtalte parret dog selv, at de havde lagt det hele bag sig.

- Alle familier har problemer, og vi er ikke anderledes. Vi elsker hinanden og er først og fremmest en familie. Vi har lagt det bag os og håber, at alle andre vil gøre det samme, lød meldingen dengang.

Beyoncés nyeste manøvre sår dog på ny tvivl om, hvorvidt parret virkelig har lagt trioens heftige skænderi bag sig.

Newspaq