Beyoncés mor: Min datters ægteskab er perfekt

Ændrede sangtekster om utroskab, elevatortæsk mellem Jay-Z og Beyoncés lillesøster, Solange, samt adskillige rygter om et separat liv.

Alt dette har tændt for vedvarende forlydender om, at superstjerneparret Jay-Z og Beyoncé har planer om en skilsmisse, så snart deres fælles turné "On the Run" er overstået til september.

Parret har ikke selv udtalt sig om rygterne, men nu tager Beyoncés mor, Tina Knowles, bladet for munden og forsikrer, at parret stadig er "Crazy in Love", som de sang det for 11 år siden.

- Hadere (haters, red.) forbliver hadere. De bliver ved og ved, og det er intet, vi kan gøre ved det, siger svigermor Knowles til TMZ.

Selvom rygterne buldrer om et superstjernebrud, forsøger Tina Knowles at ignorere alle skriverierne.

- Jeg læser ikke alt det løgnagtige, der bliver skrevet om dem. De har det fint. Alting er faktisk perfekt mellem dem, siger hun.

Selv har Beyoncé været flittig til at dele hyggelige familiefotos af hende, gemalen og deres fælles datter Blue Ivy på de sociale medier gennem de verserende rygter, der for alvor tog til, efter den nu berømte slåskamp mellem Beyonces lillesøster, Solange, og Jay-Z i en elevator.

Hiphopmogulen og sangdronningen har været sammen i 12 år.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip