Biler smadrede sammen: Kvinde hårdt kvæstet efter trafikuheld

En 71-årig kvinde er alvorligt kvæstet efter en trafikulykke i Veksø i Nordsjælland tirsdag aften, oplyser vagtchef Hans Jakob Rechendorff, Nordsjællands Politi.

Ulykken skete kort før klokken 19, da et ægtepar fra Ølstykke kom kørende i deres bil ad Frederikssundsvej. I krydset ved Kirkebakken ville de svinge til venstre og holdt først stille, men kørte derpå ud i krydset, hvor deres bil blev ramt af en modkørende bil.

- Den modkørende bil kunne ikke undgå påkørslen, og parrets bil blev ramt i højre side og slemt skadet, siger Hans Jakob Rechendorff.

Kvinden, der var passager i bilen, er med politieskorte blevet kørt til behandling på Rigshospitalets traumeafdeling.

Hendes 76-årige mand, der kørte bilen, er blevet indlagt på Herlev Sygehus med knoglebrud.

Den modkørende bil blev ført af en 41-årig kvinde fra Frederiksberg, der havde sine to børn på otte og 12 år med i bilen.

- De er chokerede og blevet bragt til tjek på skadestuen, men de er formentlig sluppet uskadt, siger Hans Jakob Rechendorff.

Ulykkesstedet er tirsdag aften blevet undersøgt af en bilinspektør og af politiets teknikere for at klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip