Bilka-brøler: Knaldtilbud er en fejl

Hvis du er en af dem, der jagter gode tilbud på kaffe, så tøv en kende, når du læser Bilkas tilbudsavis, som lander i din postkasse i dag. Avisens kaffetilbud gælder nemlig ikke.

Onsdagens tilbudsavis fra Bilka byder på to poser Rød Merrild eller Cafe Noir á 400-500 gram for 28 kroner. 

Men læser man Bilkas helsideannoncer i flere af de landsdækkende aviser fremgår det, at tilbudet er en brøler fra supermarkedets side.

"Vi beklager. I vores tilbudsavis i dag står der fejlagtigt, at nedenstående tilbud på kaffe er for 2 poser. Vi gør opmærksom på, at prisen er for 1 pose," skriver Bilka.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Bilka følte sig nødsaget til at annoncere med fejlen, som kun findes i den trykte avis, der udkommer i dag, fordi prisforskellen er meget stor, forklarer pressechef hos Dansk Supermarked, Mads Grand.

- Det er den mulighed, vi har for at rette en fejl. Vi skriver godt nok, at vi tager forbehold for trykfejl i vores tilbudsavis. Men det er klart, at når der er tale om så godt et tilbud, så er det her noget vi bliver nødt til at gøre, siger pressechefen til BT.

Kaffehungrende kunder som møder op i Bilka med tilbudsavisen i hånden og kræver at få de to poser kaffe til 28 kroner, vil blive mødt med et "desværre", forklarer Mads Grand.

LÆS OGSÅ: Handicappet fortørnet over Bilka: Skulle løbe om kap for at få en Playstation 4

Bilka har sat skilte op i alle butikker, således at kunderne også kan få meddelelsen, når de handler.

Til spørgsmålet om hvorvidt Bilka burde stå ved deres lidt for gode tilbud uanset trykfejlen, svarer Mads Grand følgende til BT:

- Det kunne man godt, men vi ville binde mange penge på to poser kaffe. Det tror jeg slet ikke vi ville have råd til.
 

 

Dagens Gossip