Bille-agent om tiltale: Nicki har en stærk sag

Nicki Bille Nielsens agent, Nikola Juric, er helt rolig, efter det tirsdag blev en realitet, at Nicki Bille bliver tiltalt for vold efter en episode med politiet i København i april.

- Vi tager det med ro. Nicki har en stærk sag. Politiet har heller ikke set den video, vi har, siger Juric til norsk TV2.

Tiltalen kommer ikke bag på Juric.

- At du bliver tiltalt, er ikke ensbetydende med, at du er skyldig. Nicki har ikke skadet nogen, han har ikke stjålet fra nogen, han har ikke dræbt nogen.

- Enhver, der har set videoen, ved, at han ikke gjorde noget strafbart. Når der kommer en afgørelse, vil jeg uddybe, hvad jeg mener om dette, siger Juric.

Nicki Bille Nielsen følte sig uretfærdigt behandlet og har tidligere klaget til Den Uafhængige Politianklagemyndighed over anholdelsen.

Angriberen blev anholdt, fordi han sparkede til en parkeringsautomat og en cykel. I forbindelse med anholdelsen bed han angiveligt en af betjentene.

Nicki Bille befinder sig nu i sin norske klub Rosenborg, hvor han træner tirsdag. Klubben meldte tirsdag ud til det norske medie VG, at den ikke vil foretage sig noget inden dommen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip