Billige skønhedstricks: Sådan bliver du smuk med kaffegrums

Dagens.dk har tidligere skrevet om, hvordan kaffegrums er en stor hjælper i husholdningen, når der fx skal fjernes pletter eller lugt, eller hvis afløbet skal renses. Men der er andre og mere lækre grunde til at gemme kafferesterne.

Hjemmesiden goodhousekeeping.com opfordrer nemlig til, at man også bruger kaffegrums til at holde sig smuk med. På en nem og billig måde kan din hud og dit hår blive forkælet.

Læs også: 7 gode grunde til at gemme kaffegrumsen 

- Lav en forfriskende scrub, der fjerner døde hudceller. Bland seks teskeer kaffegrums sammen med fire teskeer olivenolie eller kokosolie, og så har du en lækker tyk masse, som forsigtigt med cirkelbevægelser kan smøres ud på krop og i ansigt. Det må ikke komme i øjnene. 

- Eksfoliser din hovedbund, så du slipper af med rester fra hårprodukter. Du udsætter daglig dit hår for al verdens hårprodukter, og det er ikke alle, der er lige sunde. Nogle gange om ugen kan du med fordel massere kaffegrums ind i hovedbunden for at slippe af med usunde rester fra hårprodukter. Pas på hvis du er blondine, da kaffen kan give mørke pletter i håret.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Som en lille joker nævner Goodjousekeeping også, at man kan bruge kaffegrums, når man er på parfumejagt.

- Prøv flere parfumer efter hinaden uden at blive duft-forvirret. Skal du teste flere parfumer, kan du med fordel dufte til kaffegrums imellem hvert sprøjt, da det renser din lugtesans. Dette råd er måske mest til hjemmebrug, da de færreste render rundt med kaffegrums i håndtasken. 

 

Dagens Gossip