Bizart rødt kort hjælper Manchester City til sejr

21/03/2015

Med en ventet sejr over West Bromwich Albion fik Manchester City lørdag lukket en del af hullet til førerholdet Chelsea i Premier League.

Men de regerende mestres 3-0-hjemmesejr vil nok bedst blive husket for et bizart rødt kort til udeholdets Gareth McAuley efter bare to minutters spil.

Situationen opstod, da Manchester City-spilleren Wilfried Bony var alene igennem mod mål, men blev fældet af Craig Dawson.

Dommeren fløjtede for frispark, men endte med at vise Dawsons forsvarskollega McAuley ud. McAuley modtog hovedrystende det røde kort.

Bony scorede til 1-0 halvvejs i første halvleg, mens Fernando gjorde det til 2-0 inden pausen.

Med et lille kvarter igen nettede David Silva til 3-0, og dermed er Manchester City på andenpladsen tre point efter førerholdet Chelsea. London-klubben har dog spillet to kampe færre end Manchester City.

For Manchester City var sejren også vigtig, fordi det i midtugen blev til exit i Champions League til FC Barcelona.