Bjerringbro-lejr: Hård opgave mod fysiske HC Midtjylland

Bjerringbro-Silkeborg indleder torsdag slutspillet med en udekamp mod oprykkerne HC Midtjylland. Selv om udeholdet på papiret er favoritter og har en stærkere trup, så venter der langt fra en nem opgave.

Det slår Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, fast på klubbens hjemmeside.

- Alle kampene i slutspillet bliver vanskelige, og det gør udekampen mod HC Midtjylland selvfølgelig også. Det er et oprykkerhold, som har vist, at de særligt defensivt, kan bide skeer med alle i rækken.

- Det er et fysisk meget stærkt hold og et hold med en meget stor rutine og erfaring - også i slutspillet. Så der venter os en vanskelig opgave, siger han.

Da de to hold mødtes i grundspillet, vandt holdene en kamp hver. Det er erfaring fra de to opgør, som Bjerringbro-Silkeborg skal anvende til egen fordel, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi har en god fornemmelse af, hvad der er vores muligheder mod HC Midtjylland, og de muligheder vil vi selvfølgelig opsøge, siger træneren.

Målmand Linus Persson peger på kontrafasen, som et meget afgørende parameter for kampen.

- Det bliver afgørende, at vi får stoppet deres kontra. Får vi stoppet deres kontra, er jeg ganske sikker på, at vi vinder. Jeg tror, at de får svært ved at score i etableret angrebsspil mod os, så vi skal have lukket ned for deres kontrafase, siger målmanden.

I grundspillet blev Bjerringbro-Silkeborg nummer tre, mens HC Midtjylland blev nummer seks. Dermed tager de henholdsvis et og nul point med over i slutspillets Pulje 2, der også tæller Aalborg Håndbold og GOG.

- Vi har givet os selv et rigtig godt udgangspunkt, og hvis vi vinder den første kamp mod HC Midtjylland, får vi for alvor aktiveret de fordele, vi har gjort os fortjent til gennem vores tredjeplads, siger træner Peter Bredsdorff-Larsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip