Bjørn tror på det: Jeg skal have en god start søndag

Efter at have ligget rigtigt godt til i kampen om at vinde den første udgave af golfturneringen Made in Denmark, er Thomas Bjørns sejrschancer efter lørdagens tredje runde en hel del mindre.

Dagens score i to slag over par betyder, at danskeren med sammenlagt minus én er fem slag efter de to førende, men Bjørn tror stadig på, at det kan lade sig gøre at få trofæet med hjem.

- Absolut. Der skal noget specielt til i morgen, men det er bare at gå ud at gøre sit bedste og se, om man kan få en god start og få et par putts i og se.

- Så kan man få tilskuerne endnu mere med sig og håbe, at det giver lidt medvind, så man kan få en god fornemmelse i kroppen og lægge lidt pres på de andre, siger golfspilleren.

Han erkender dog, at hans 43-årige krop efter knap syv turneringer på otte uger er ved at være slidt.

- Når man kommer ud i det her med alle disse mennesker og spiller på hjemmebane for første gang i 11 år, så giver det noget energi.

- Men jeg hænger en lille smule, uden at det skal være nogen undskyldning. Jeg synes egentlig, at jeg spillede okay i dag, men puttsene ville ikke rigtigt. De rullede lidt ved siden af, og det er lang tid siden, at jeg har oplevet det, siger Thomas Bjørn.

Han glæder sig til søndag for fjerde og sidste gang at opleve stemningen på 16. hul, hvor en kødrand af medlevende tilskuere følger med og hepper ekstra meget på de danske spillere.

- Det er fantastisk at komme rundt om hjørnet fra 15. hul og så se op ad banen. Det er en fantastisk oplevelse, og forhåbentlig bliver det ved i denne turnering fremover, så det bliver den folkefest, som vi gerne ville have, at det blev, siger Bjørn.

Thomas Bjørn indleder sin fjerde runde søndag klokken 11 og går i bold med svenske Mikael Lundberg og englænderen Oliver Fisher.

/ritzau/

 

Dagens Gossip