Björks mareridt: Sagsøges af eksmanden

Björk skal tænke mindre på sine egne behov og mere på sin datters velbefindende. Det mener sangerindens eksmand Matthew Barney i hvert fald.

Barney vil nu vil gå rettens vej for at få mere samvær med parrets fælles datter. Det skriver New York Post Page Six.

Efter bruddet med den amerikanske kunstner, har islandske Björk delt sin tid ligeligt mellem Reykjavik og Brooklyn Height, hvor Matthew Barney også bor.

Alligevel mener eksmanden, at han ser alt for lidt til sin og Björks 12-årige datter, Isadora. I papirerne til Brooklyn Højesteret, skriver Matthew Barney, at han er oprigtigt bekymret for sin datters velbefindende.

- Björk ofrer Doas følelsesmæssige trivsel til gengæld for sine egne egoistiske behov, lyder det i følge avisen i søgsmålet, hvor Barney bruger datters kælenavn, Doa.

- Björks selvoptagede indstilling stammer dels fra hendes overbevisning om, at hun som Doas mor har flere rettigheder, end jeg har som Doas far, og dels fra hendes insisteren på, at jeg alene har skylden for vores brud, fortsætter han.

Björk og Matthew Barney gik hver til sit i 2013 efter et 13 år langt forhold. Isadora har siden tilbragt efterårssemesteret på en lokal skole i Reykjavik, mens hun om foråret går på den prestigefyldte St. Ann's School i Brooklyn Heights.

Hverken Matthew Barney eller Björk, der netop har afsluttet sin verdensturné med albummet "Vulnicura" i New York, har ønsket at kommentere sagen yderligere over for avisen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip