Blå Bog: Vestagers nye kompagnon Ditte Juul-Jørgensen

Ditte Juul-Jørgensen skal være Margrethe Vestagers kabinetschef, når den tidligere økonomi- og indenrigsminister efter planen tiltræder som EU-kommissær i Bruxelles til november.

* Navn: Ditte Juul-Jørgensen

* Alder: 48 år.

* Uddannelse: Jurist fra Europakollegiet i Brugge i Belgien samt fra Københavns Universitet.

* Job:

- Siden 2012: Direktør for multilateral handelspolitik og juridiske spørgsmål i generaldirektoratet for handel i EU-Kommissionen.

I den stilling administrerer hun blandt andet EU's forhandlinger i Verdenshandelsorganisationen, WTO, og hun er ansvarlig for juridisk rådgivning og støtte i EU's handelsforhandlinger.

- Hun har arbejdet i EU-systemet i mere end 20 år. De sidste 18 år har hun arbejdet med handelspolitik med fokus på WTO.

- Før 2012 har hun blandt andet været kontorchef for handel og bæredygtig udvikling og fødevaresikkerhed samt ansvarlig for EU's bilaterale handelsrelationer.

- Tidligere har hun arbejdet som chef for handelsafdelingen i EU's delegation i FN i New York, for EU-Domstolen og i EU-Kommissionens generaldirektorat for konkurrence.

Kilde: EU-Kommissionen

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip