Blandet sønderjysk tilfredshed med EL-lodtrækning

Sønderjyske blev mandag parret med norske Strømsgodset, da der blev trukket lod til anden kvalifikationsrunde i fodboldens Europa League.

Assistenttræner Peter Enevoldsen og sportschef Hans Jørgen Haysen kalder det for en henholdsvis "udmærket" og "ok" lodtrækning.

- En ganske udmærket lodtrækning. Den kunne have været både bedre og dårligere. Det ligner to 50-50 kampe, siger assistenttræner Peter Enevoldsen til klubbens hjemmeside.

Sportschef Haysen glæder sig over, at Sønderjyske ikke bliver sendt på en lang rejse.

- Jeg havde på forhånd sagt, at vi kiggede lidt efter geografien, så geografisk er det en fin modstander. Det er også en liga, som vi kender niveauet på, men jeg kender hverken klub eller spillere endnu, så det skal jeg have læst op på de næste dage.

- Det siger sig selv, at når det er en klub, der er endt som nummer to, og som nu ligger nummer fire, så er det en forholdsvis stærk modstander, men vi ser frem til at spille kampene, siger Hans Jørgen Haysen til jv.dk.

Sønderjyderne indleder den europæiske kampagne på hjemmebane 14. juli, mens der er returkamp i Norge en uge efter.

Den rækkefølge passer nordmændene fint.

- Det var en hård lodtrækning. Sønderjyske er en af de stærkeste hold, som vi kunne møde. Men det er en fordel for os, at vi har udekampen først, så vi kan afgøre det hele på hjemmebane, siger Strømsgodsets sportschef, Jostein Flo, til den norske klubs hjemmeside.

Sønderjyske skal ud over Strømsgodset klare sig forbi yderligere to modstandere for at komme i Europa Leagues gruppespil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip