Blatter giver ikke op uden kamp: Jeg er en fighter

Sepp Blatter vil blive ved med at kæmpe, selv om den afgående og suspenderede præsident for Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) er under efterforskning for korruption.

- Jeg er en fighter. De kan ødelægge mig, men de kan ikke ødelægge mit livsværk, siger han i et interview med den schweiziske avis Schweiz am Sonntag

Blatter, som har været præsident for Fifa siden 1998, er midlertidigt suspenderet fra sine pligter som præsident i 90 dage.

Det besluttede Fifas etiske komité i torsdags, selv om Blatter har afvist at have gjort noget forkert. Af samme grund har han appelleret suspenderingen.

Den schweiziske avis citerer også Blatter for at sige, at den etiske komité har forbudt ham at tale om Fifa.

- Jeg har det godt og føler mig godt tilpas, siger Blatter, som fortæller, at han var overrasket over suspenderingen.

De schweiziske myndigheder indledte i sidste måned en sag mod Blatter, der er mistænkt for at have foretaget en illoyal Fifa-betaling på to millioner schweizerfranc til præsidenten for Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), Michel Platini.

Platini, der går efter at blive Fifa-præsident ved valget i 2016, afviser ulovligheder og har forklaret til myndighederne, at betalingen er for et stykke arbejde, han på kontrakt har udført for Fifa.

Platini blev også midlertidigt suspenderet i 90 dage torsdag, og han har ligeledes appelleret beslutningen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip