Blev 94 år: Verdens måske ældste taxachauffør er død

I 68 år kørte Johnnie Footman New Yorks gader tynde, og hans lange karriere gjorde ham til lidt af en legende i USA. Han har således været hovedperson i flere dokumentarer og er blevet interviewet utallige gange.

- Historien, som han har set den fra sit rat i en New York City taxa, kan måle sig med ethvert stort arkiv, siger Johnnie Footmans tidligere chef, David Yassky, til New York Post.

Han har blandt andet haft John Wayne og Rock Hudson som passagerer, og i 60'erne og 70'erne havde passagererne det med at have sex på bagsædet.

- Taxaerne var større dengang, har han sagt i et interview.

Læs også: Er denne mand virkelig 160 år gammel?

Johnnie Footman kom til New York fra Florida i 1937 for at slippe væk fra de raceopdelte sydstater. Her fik han i 1945 job som taxachauffør i de berømte gule taxaer. Først sidste år i en alder af 93 holdt han op med at køre taxa. Han kom dog stadig ind på kontoret hver fredag, lørdag, mandag og tirsdag - de dage han plejede at arbejde.

Her flirtede han med de unge kvinder, som også var vilde med ham.

- Sådan var han. En kvinde sagde, at hun ville gifte sig med ham, hvis han blev 100 år, siger Johnnie Footmans kollega gennem 40 år, Jerry Nazar, til New York Observer.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

 

Dagens Gossip