BNB-program 20/3 kl. 18.15

Skrevet af admin

|

20/03/2013
INDLANDNET+LYD/ Mens Danmarks Lærerforening er bekymret for den danske models fremtid, mener de demonstrererende lærere, at børnene kommer til at betale prisen. Forventes 18.45. LYD eftersendes muligvis grundet tekniske problemer.Esther Margrethe Lynard, esly(AT)berlingske.dkNET+LYD/ Frank Jensen (S) vil bygge billige boliger til københavnerne og har et forslag klar om ændring af planloven til kommunalpolitisk topmøde i Aalborg i morgen. Klausuleret til print og til web fra kl 22.Esther Margrethe Lynard, esly(AT)berlingske.dkPOLITIKNET/ Vi var til stede til doorstep-pressemødet i Statsministeriet med Helle Thorning-Schmidt (S) og Tyrkiets premierminister Recep Tayyip Erdogan. Pressemødet var oprindeligt annonceret til 16.45, men blev skubbet til 17.45. Forventes udsendt snarest.Thomas Søgaard Rohde, thro(AT)berlingske.dkNET/ Regeringen tager Statsrevisorernes kritik vedrørende tildeling af forsyningspligtbevillinger til efterretning. Udsendes inden 19.Mads Mostrup Jensen, mjen(AT)berlingske.dk

Dagens topnyheder

INDLAND

NET+LYD/ Mens Danmarks Lærerforening er bekymret for den danske models fremtid, mener de demonstrererende lærere, at børnene kommer til at betale prisen. Forventes 18.45. LYD eftersendes muligvis grundet tekniske problemer.

Esther Margrethe Lynard, esly(AT)berlingske.dk

NET+LYD/ Frank Jensen (S) vil bygge billige boliger til københavnerne og har et forslag klar om ændring af planloven til kommunalpolitisk topmøde i Aalborg i morgen. Klausuleret til print og til web fra kl 22.

Esther Margrethe Lynard, esly(AT)berlingske.dk

POLITIK

NET/ Vi var til stede til doorstep-pressemødet i Statsministeriet med Helle Thorning-Schmidt (S) og Tyrkiets premierminister Recep Tayyip Erdogan. Pressemødet var oprindeligt annonceret til 16.45, men blev skubbet til 17.45. Forventes udsendt snarest.

Thomas Søgaard Rohde, thro(AT)berlingske.dk

NET/ Regeringen tager Statsrevisorernes kritik vedrørende tildeling af forsyningspligtbevillinger til efterretning. Udsendes inden 19.

Mads Mostrup Jensen, mjen(AT)berlingske.dk