Børne-tv og fisk på frimærker

Kaj og Andrea har i mere end 40 år været blandt de absolutte stjerner i dansk børne-tv, og nu kan de to højt skattede tøjdukker også opleves på frimærke.

Hr. Skæg, som i Mikkel Lomborgs skikkelse de seneste år har opnået stor popularitet hos specielt de mindre børn for sine lege og sange om tal og bogstaver, sørger for at gøre Kaj og Andrea følgeskab. Det sker, når Post Danmark 7. januar udsender årets første særfrimærker.

Det er anden gang, at Post Danmark udgiver frimærker med motiver hentet fra DRs børneunivers, efter at Bamse og Bruno i 2011 blev de første til at sætte sig på danske breve og postkort.

- DR er anerkendt vidt og bredt for sine børneprogrammer, og i Post Danmark er vi stolte over at kunne få lov til at sætte de populære DR-figurer på frimærke, siger Lene Reipuert, chef for Post Danmark Frimærker.

7. januar er samtidig dagen, hvor en række velkendte danske spisefisk gør deres entre på frimærke. De i alt fire frimærker viser henholdsvis sild, torsk, skrubbe og ål, som kunstneren Bertil Skov Jørgensen har set dem i blandt andet Danmarks Akvarium og Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip