Børnelokker prøvede at trække jysk skoledreng med sig: Det kom han til at fortryde

Mange forældre lærer deres børn, at de ikke må tale eller gå med fremmede, men det er kun nogle gange den slags gode råd bliver husket af små størrelser.

Det var heldigvis tilfældet i morges, da en 12-årig dreng var på vej til Tilst Skole nordvest for Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

Læs også: Hvis du finder en mønt fastklemt i bildøren, så skal du straks gøre dette

Klokken kvart over syv ved et busstoppested på Tilst Skole overfor Fakta blev skoledrengen kontaktet af en mand, der sagde hej til drengen, som svarede, at han ikke måtte tale med fremmede. Manden indskød, at han havde en is, drengen kunne få. Den kommentar fik skoleeleven til at gå i en anden retning, hvorefter manden gik efter ham, for at tage fat i drengen arm bagfra.

Det fik den 12-årige dreng til at reagere prompte med et spark i skridtet på manden, inden han løb hen til sin skole og fortalte om hændelsen.       

Ved busstoppestedet stod, der også en anden voksen, som Østjyllands Politi meget gerne vil høre fra. Ligesom alle andre, der måtte have set noget, opfordres til at kontakte politiet på tlf. 114.

Læs også: Snedig far opkalder datter efter fodboldklub: Mor opdager det først to år efter

Signalementet af børnelokkeren lyder: mand, 30 år, lys i huden, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, mørkt halvlangt sjusket hår, store flyveører og skægstubbe. Han bar mørk trøje og bukser samt en gul tynd vest ud over. Manden talte dansk.

Østjyllands Politi understreger, at der ikke skete drengen noget, men at de anbefaler, at forældre i Tilst taler med deres børn om, hvad man skal gøre i lignende situationer.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip