Bog og Mogensen nedkæmper indonesisk par

Skrevet af admin

16/10/2015

Dagens topnyheder

Angga Pratama og Ricky Karanda Suwardi fra Indonesien pressede Mathias Boe og Carsten Mogensen hårdt i første sæt, men danskerne var god på de afgørende bolde, og det rakte til sejr i to sæt.

Med cifrene 21-19 og 21-16 er det danske par klar til fredagens kvartfinaler ved Denmark Open i badminton.

I et tæt første sæt vendte de fjerdeseedede danskere 16-18 til 20-18, og på den anden sætbold hev Boe og Mogensen sættet hjem med 21-19.

- Hvis indoneserne får initiativet, kan de være svære at styre, og det var også det, der skete i perioder, hvor vi stressede lidt, men heldigvis fik vi lagt låg på, og det var dejligt, siger Mathias Boe.

Der var mere kontinuitet og kontrol over det danske spil i andet sæt, hvor Boe og Mogensen hurtigt trak lidt fra.

Den føring udbyggede de midtvejs i sættet, og da føringen rundede en håndfuld point, virkede det til, at indoneserne mistede troen på, at de kunne levere overraskelsen.

Den danske duo fortsatte i højt tempo, og trods skønhedsfejl var det en stærk indsats, som indbragte sætsejren på 21-16.

I kvartfinalen venter de sjetteseedede kinesere Chai Biao og Hong Wei.

- De kommer til at slå gode slag, og det vigtigste er, at vi ikke panikker. Det synes jeg også, vi er gode til, for de bruger også meget energi på at baske bolden ned. Lad bare dem gøre det, og så skal vi være klar i serv-retur-spillet, siger Carsten Mogensen.

/ritzau/