Bokser: Skal slå Nielsens øje ud for at vinde i Danmark

I aften i hjembyen Albertslund skal bokseren Patrick Nielsen i aktion for 22. gang i karrieren som professionel.

Modstanderen er amerikanske Tony Jeter, der ved, at det bliver svært at besejre en dansk bokser på dansk grund.

- Jeg havde hellere bokset kampen i USA, for jeg skal nærmest slå hans øje ud for at vinde i Danmark. Men boksning er en brutal sport, og man ved aldrig. Man er altid kun ét slag fra sejren, siger 38-årige Tony Jeter.

Patrick Nielsen er 16 år yngre og har med egne ord trænet hårdere end normalt op til kampen, der bokses i mellemvægt med den sekundære titel WBC World Silver-titel på spil.

- Jeg har trænet hårdere og mere disciplineret end nogensinde før. Jeg glæder mig vildt til at bokse igen. Jeg er toptunet, siger Patrick Nielsen.

Tony Jeter glæder sig over at have fået chancen i en titelkamp, selv om det ikke ligefrem er en af boksesportens største titler, der bokses om.

- Chancerne for store kampe bliver færre med alderen. Denne kamp var muligheden, jeg ledte efter, siger Jeter, der håber, at han kan profitere af de 16 år, han er ældre end danskeren.

- Han er en høj bokser med en god venstre hånd. Han er yngre end mig og måske hurtigere. Men jeg er mere moden end ham, jeg har prøvet mere i livet og ved måske i virkeligheden bedre, hvor stor en mulighed denne kamp er, siger Tony Jeter.

Samtidig håber amerikaneren på, at han kan udnytte rollen som underdog mod den ubesejrede danske favorit.

- Jeg er i en cool situation, fordi Patrick er favorit, og alle forventer, at han vinder. Jeg elsker at være underdog. Presset er på ham. Hvis han taber, vil nederlaget jage ham resten af hans liv, siger Tony Jeter.

Patrick Nielsens lillebror Micki Nielsen skal også i ringen i aften, det samme skal Abdul Khattab. Rashid Kassem skulle også have været i aktion, men han er blevet skadet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip