Boldglad sanglatina ryster sig fra eksmanden

Skrevet af admin

|

19/06/2014
Seks års ægteskab efterfulgt af tre års separation.Det var, hvad det blev til for den VM-aktuelle sangfugl Jennifer Lopez og eks'en Marc Anthony.Efter knap tre års separation er det kuldsejlede ægteskab mellem hende og Marc Anthony nemlig endegyldigt fortid, da domstolen i Los Angeles har afsluttet det endelige papirarbejde. Det skriver blandt andre E! Online.Parret, der hver for sig befinder sig på to af latinhimlens absolut mest berømmede stjernepladser, offentliggjorte deres skilsmisse i juli 2011. Dengang var det Lopez' ægtemand, der først stod frem med en forklaring på bruddet.- Jeg kan uden problemer sige, at der ikke er sket noget sensationelt. Det var en erkendelse for os begge. Så på den måde var det ikke noget chok. De her ting sker. Det var en beslutning, vi traf i fællesskab, fortalte Marc Anthony dengang til det amerikanske nyhedsshow Nightline ifølge E! Online.Det forliste ægteskab med Marc Anthony er Jennifer Lopez' tredje af slagsen. Hendes nyeste forhold til sin tidligere danser Casper Smart gik for nylig i stykker efter knap tre år.Jenifer Lopez kan for tiden kan ses og høres i den officielle musikvideo for det igangværende verdensmesterskab i fodbold. Newspaq

Dagens topnyheder

Seks års ægteskab efterfulgt af tre års separation.

Det var, hvad det blev til for den VM-aktuelle sangfugl Jennifer Lopez og eks'en Marc Anthony.

Efter knap tre års separation er det kuldsejlede ægteskab mellem hende og Marc Anthony nemlig endegyldigt fortid, da domstolen i Los Angeles har afsluttet det endelige papirarbejde. Det skriver blandt andre E! Online.

Parret, der hver for sig befinder sig på to af latinhimlens absolut mest berømmede stjernepladser, offentliggjorte deres skilsmisse i juli 2011. Dengang var det Lopez' ægtemand, der først stod frem med en forklaring på bruddet.

- Jeg kan uden problemer sige, at der ikke er sket noget sensationelt. Det var en erkendelse for os begge. Så på den måde var det ikke noget chok. De her ting sker. Det var en beslutning, vi traf i fællesskab, fortalte Marc Anthony dengang til det amerikanske nyhedsshow Nightline ifølge E! Online.

Det forliste ægteskab med Marc Anthony er Jennifer Lopez' tredje af slagsen. Hendes nyeste forhold til sin tidligere danser Casper Smart gik for nylig i stykker efter knap tre år.

Jenifer Lopez kan for tiden kan ses og høres i den officielle musikvideo for det igangværende verdensmesterskab i fodbold.

Newspaq