Bosnisk angriber får et år i Sønderjyske

12/07/2014 11:44

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Superligaklubben Sønderjyske henter bosnisk forstærkning op til sæsonpremieren i landets bedste række i næste uge.

Den snart 31-årige angriber Bojan Golubovic skal foreløbigt være et år i Haderslev. I bagagen medbringer han blandt andet en titel som anfører fra sin seneste klub, rumænske Ceahlaul Piatra Neamt, som han har spillet 79 kampe for de seneste to sæsoner og scoret 31 mål for.

Ifølge Sønderjyskes sportslige ledelse mestrer bosnieren både rollen som afslutter og assistspiller.

- Vi får i Bojan Golubovic en erfaren herre med fighterhjertet på rette sted. Han arbejder stenhårdt, og det matcher perfekt med vores dna.

- Han havde en fod med i mange af målene, der blev scoret i hans tidligere klub i sidste sæson, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

- Han er dygtig med hovedet, og han vil helt sikkert også markere sig som en stærk opspilsstation. Han er en type, der meget gerne tager slagsmålene i feltet, hvilket også er en egenskab, vi har søgt efter, fortsætter han.

Sejlivede Sønderjyske lignede i lang tid en klar nedrykker i den forgangne sæson, men klubben klarede igen frisag med en 10.-plads og seks point til nedrykningsstregen foran AGF og Viborg.

Golubovics målnæse og lederegenskaber kan meget vel komme på prøve allerede i sønderjydernes første kamp den 19. juli. Her tager holdet imod de forsvarende mestre fra AaB.

Bosnieren forventes at gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden weekenden er omme, og dermed står kun en manglende arbejds- og opholdstilladelse i vejen.

Kampen mellem Sønderjyske og AaB fløjtes i gang næste lørdag klokken 17.00

/ritzau/