Bossen på Sky: Froome skal køre Vueltaen

Blot to timer efter, at den helt store favorit til sejren Chris Froome havde forladt Tour de France efter flere styrt, trådte hans manager fra Sky, David Brailsford, frem og lagde nye planer for sin rytter.

- Jeg er sikker på, at vi kommer til at se ham i Vueltaen, siger Brailsford.

- Det er bare ulykkeligt for Chris, for han var i virkelig god form, og vi troede på, at han kunne vinde dette løb.

- Jeg er sikker på, at han kommer tilbage. Sådan er denne sport. Man har uheld, man kommer sig og vender tilbage.

Sky havde ellers allerede planlagt, at Bradley Wiggins skulle køre om sejren i Vueltaen. Spørgsmålet er så, hvordan det britiske hold vil skære kagen mellem de to tidligere Tour de France-vindere, som konstant synes at stå i vejen for hinandens succes og ønsker.

Dave Brailsford havde forskanset sig i holdets bus efter målstregen, hvor han sad i over en time og så resten af etapen, inden han kom ud til de ventende journalister.

Froome var godt medtaget allerede inden etapen efter sit styrt på 4. etape til Lille, men chefen afviser, at Froome var sendt i aktion uden at være klar til de hårde brosten.

- Han var klar til at starte etapen i dag, selvom han havde en del smerter. Han var klar, men de skader han fik i dagens styrt sammenholdt med skaderne fra i går, det gjorde alt i alt, at han ikke kunne fortsætte.

/ritzau/

 

Dagens Gossip