Boulahrouz nægter at have spyttet efter Absalonsen

Skrevet af admin

09/12/2013

Mest læste i dag

Der blev sendt en spytklat af sted fra Brøndby-spilleren Khalid Boulahrouz, men det var ikke for at ramme Sønderjyskes Johan Absalonsen.

Det fortæller Boulahrouz, fordi spytklatten er blevet et tema efter søndagens 1-1-kamp i Haderslev.

- Jeg kan garantere, at jeg ikke spyttede efter Sønderjyske-spilleren. Det er rigtigt, at jeg spyttede, men ikke efter ham. Jeg så ham komme løbende, og så spyttede jeg bag ham for ikke at ramme ham.

- Jeg spytter måske 100 gange i løbet af en kamp, men aldrig efter modstanderen, siger Boulahrouz til klubbens hjemmeside.

- Jeg går meget op i at være et godt forbillede for mine holdkammerater og for unge mennesker, så jeg ville aldrig bevidst spytte efter en modstander, understreger han.

Boulahrouz bakkes op af både Brøndbys cheftræner Thomas Frank og klubbens sportschef Per Rud.

- Når man ser tv-billederne, kan jeg godt forstå, at seerne kan få det indtryk, at Boulahrouz spytter mod Absalonsen.

- Men jeg kender Boulahrouz og har talt med ham efterfølgende, og ud fra det er jeg overbevist om, at han ikke bevidst spytter mod en anden spiller.

- Selv om Boulahrouz kan gå til stålet på banen, så er han ikke typen, der gør den slags ting, og jeg stoler på ham og hans udlægning af tingene, siger Thomas Frank.

På tv-billederne var det tydeligt, at Boulahrouz spyttede bag Absalonsen lige efter en duel, men det var ikke til at se, om hollænderen bevidst gik efter at ramme Sønderjyske-spilleren.

- Boulahrouz har kigget os i øjnene og forsikret os, at han ikke spyttede efter Johan Absalonsen, og det stoler vi på.

- Det ligger også fint i forlængelse af, at hverken dommeren, linjedommeren eller Johan Absalonsen reagerede i situationen. Vi har en kultur, hvor vi stoler på hinanden, indtil det modsatte er bevist.

- Den omtale, sagen har fået, er til gengæld en anledning til at understrege, at vi på et generelt plan naturligvis ikke accepterer, at man spytter efter modstanderen. Bare så det er på plads, lyder det fra Per Rud.

/ritzau/