Boulahrouz skifter fra Brøndby til Feyenoord

Det var ventet, at hollænderen Khalid Boulahrouz ville forlade superligaklubben Brøndby, da parterne lod kontrakten udløbe i sidste måned.

Og en ny klub blev helt officiel mandag. I stedet for en tilværelse i Danmark fortsætter 32-årige Khalid Boulahrouz fodboldkarrieren i den hollandske storklub Feyenoord.

- Med Khalid får vi en erfaren og fremragende forsvarsspiller i truppen. Han har spillet i mange store klubber i Europa og har været med ved både VM- og EM-slutrunder i karrieren, siger klubbens tekniske direktør, Martin van Geel, til klubbens hjemmeside.

- Han er fit og kan bruges på flere pladser i forsvaret. Med hans erfaring og evner kan han også være en god støtte for de mange unge spillere i vores trup, mener Martin van Geel.

Khalid Boulahrouz, som nåede at spille 13 kampe for Brøndby i Superligaen, har fået en etårig kontrakt, men har option på yderligere et år, oplyser Feyenoord.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip