Boyband taler ud om hjerteskærende brud

Millioner af pigehjerter verden over knustes, da han offentliggjorde sin beslutning.

For første gang siden Zayn Malik valgte at forlade boybandet One Direction, åbner gruppens resterende medlemmer nu op for, hvordan bruddet påvirker dem.

De står frem i et nyt interview med avisen The Sun.

- Det har været nogle hårde uger, nok de hårdeste siden bandet blev dannet for fem år siden. Vi er knuste over, at Zayn valgte at forlade os, men efter et par optrædener som et firemands-band føler vi os selvsikre, og vi er klar til at fortsætte stærkere end nogensinde, fortæller 21-årige Liam Payne.

Selv om Maliks afsked med de andre bandmedlemmer gjorde ondt, forsikrer One Direction-drengene deres fans om, at de ikke har i sinde at trække stikket.

- Vi er alle fire hundrede procent dedikerede, og vi bliver i One Direction. Vi vil gerne takke vores fans for at være så fantastiske i en så svær tid, siger 23-årige Louis Tomlinson således.

Zayn Malik offentliggjorde 25. marts, at han forlod bandet, fordi han gerne vil have en normal tilværelse, hvor han ikke konstant befinder sig i rampelyset.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip