Brad Pitt tæt på slåskamp med Eastwoods søn

Det kan være svært at skelne fiktion fra den virkelige verden.

Det erfarede skuespillerne Brad Pitt og Shia LaBeouf under optagelserne til krigsfilmen "Fury", hvor de blev rasende på Clint Eastwoods søn, Scott, som også spiller med i filmen.

Under en optagelse spyttede Eastwood på LaBeouf og Pitts kampvogn, som de havde brugt mange timer i inden og under optagelserne. Og det tændte LaBeouf og Pitt fuldstændig af.

- Jeg blev aldeles rasende på ham, fordi kampvognen føltes som vores hjem. Han var respektløs over for vores hjem, så mens kameraer rullede, rasede jeg: "Du har bare at gøre det dér møg rent", siger Brad Pitt om episoden til magasinet British GQ.

"Fight Club"-stjernen, der spiller sergenten Don Collier i filmen, blev bakket op af sin 28-årige medspiller Shia LaBeouf, der spiller et af Pitts besætningsmedlemmer.

- Shia så det ramme og reagerede på samme måde som jeg. Vi har brugt enormt meget tid på forberedelse i kampvognen, så vi følte, at Scotty var så respektløs. Så foran rullede kameraer tog vi et alvorsord med ham, forklarer Pitt.

Men spytteriet viste sig ikke at være en provokerende handling. Det havde en helt naturlig forklaring i manuskriptet, som hverken Pitt eller LaBeouf åbenbart havde nærstuderet.

- Da dagens optagelser sluttede, genlæste jeg lige manuskriptet og så, der stod: "Scotty's karakter tygger skråtobak og spytter det ud på kampvognen" - han gjorde bare, som der stod i manusset, siger Pitt om den pinlige episode.

Den 50-årige skuespiller er i øvrigt topbegejstret for samarbejdet med Shia LaBeouf:

- Jeg elsker den fyr. Han er en af de bedste skuespillere, jeg nogensinde har arbejdet med.

"Fury" får dansk premiere 13. november.

Newspaq

 

Dagens Gossip