Braithwaite blev matchvinder for Toulouse

10/05/2015

Toulouse tog et uhyre vigtigt skridt væk fra bundkampen med en 3-2-sejr hjemme over Lille. Martin Braithwaite blev matchvinder i opgøret i den bedste franske fodboldrække.

Den tidligere Esbjerg-angriber fik hele kampen for Toulouse, som kom bagud både 0-1 og 1-2 mod Lille, der var uden forsvarsspilleren Simon Kjær.

Nolan Roux bragte Lille foran 1-0 efter blot ni minutter, men Toulouse-angriberen Wissam Ben Yedder udlignede til 1-1 efter en halv time.

Efter præcis en times spil bragte Sofiane Boufal Lille foran med 2-1, og det lignede igen en udesejr.

Men 10 minutter før tid udlignede Toulouse Oscar Trejo til 2-2, inden Braithwaite sørgede for sejrsmålet efter 83 minutters spil.

Med sejren rykker Toulouse en anelse væk fra bundkampen med nu 42 point efter 36 kampe.

Evian, der lørdag tabte 2-3 hjemme til Reims, har 37 point under nedrykningsstregen. Daniel Wass spillede hele kampen for Evian, mens Mads Albæk fik de første 62 minutter for Reims.

Mens Lens og Metz allerede er rykket ned, så skal Evian satse på at hente Reims med 41 point lige over stregen. Der resterer to spillerunder i den franske liga.