Brasiliansk pressechef får karantæne af Fifa

Når Brasilien spiller VM-kvartfinale mod Colombia, bliver det uden pressechefen Rodrigo Paiva på sidelinjen.

Paiva er blevet straffet med en spilledags karantæne af det internationale fodboldforbund, Fifa, efter en batalje i forbindelse med lørdagens kvartfinale mellem Brasilien og Chile.

Chile-lejren påstod efter kampen, at Mauricio Pinilla i pausen blev slået af af den brasilianske pressechef, da de to hold gik til pause.

Rodrigo Paiva har forsvaret sig mod anklagerne med, at der var en del mennesker involveret, og at han blot forsvarede sig selv, da Pinilla kom mod ham. Han afviser, at der var tale om slag og siger, at det var "pufferi".

- Jeg skubbede ham bare, siger pressechefen, der mener, at det var Chile-folkene, der begyndte det optrin, som endte med et rødt kort til pressechefen.

Og som altså udløser en spilledags karantæne.

Mauricio Pinilla var i øvrigt blot få centimeter fra at sende Brasilien ud af VM, da han hamrede bolden på overliggeren kort før udløbet af den forlængede spilletid i 1/8-finalen. Og han var en af synderne, der brændte i den efterfølgende straffesparkskonkurrence, som Chile tabte 2-3.

Brasilien møder - uden pressechefen på sidelinjen - Colombia i kvartfinalen på fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip