Brasilien snupper gruppesejr i Copa America uden Neymar

Brasilien er klar til kvartfinalerne i Copa America, efter at det stjernespækkede mandskab - dog uden karantæneramte Neymar - søndag slog Venezuela 2-1.

Med sejren i den sidste gruppekamp nåede brasilianerne op på seks point og går dermed videre fra førstepladsen i gruppe C.

Forsvarsspilleren Thiago Silva bragte Brasilien på 1-0 efter små ti minutters spil, og da Roberto Firmino kort tid inde i anden halvleg gjorde det til 2-0, så sidste års VM-værter ud til at køre sejren sikkert hjem.

Seks minutter før tid reducerede Venezuela-spilleren Miku dog til 1-2, men brasilianerne lukkede af og holdt føringen indtil slutfløjtet.

I søndagens anden kamp i gruppen spillede Colombia 0-0 mod Peru. Begge hold slutter med fire point, men Peru tager andenpladsen i kraft af en bedre målscore.

På trods af at være endt på tredjepladsen kan Colombia også glæde sig over at være videre til knockoutfasen som en af de bedste treere i gruppespillet.

Brasilien møder i kvartfinalen Paraguay, der sluttede som nummer to i gruppe B.

Peru skal op imod Bolivia, der blev toer i gruppe A, mens Colombia får det vanskeligt, når holdet skal møde Argentina, der vandt gruppe B.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip