Brasilien snupper gruppesejr i Copa America uden Neymar

22/06/2015

Brasilien er klar til kvartfinalerne i Copa America, efter at det stjernespækkede mandskab - dog uden karantæneramte Neymar - søndag slog Venezuela 2-1.

Med sejren i den sidste gruppekamp nåede brasilianerne op på seks point og går dermed videre fra førstepladsen i gruppe C.

Forsvarsspilleren Thiago Silva bragte Brasilien på 1-0 efter små ti minutters spil, og da Roberto Firmino kort tid inde i anden halvleg gjorde det til 2-0, så sidste års VM-værter ud til at køre sejren sikkert hjem.

Seks minutter før tid reducerede Venezuela-spilleren Miku dog til 1-2, men brasilianerne lukkede af og holdt føringen indtil slutfløjtet.

I søndagens anden kamp i gruppen spillede Colombia 0-0 mod Peru. Begge hold slutter med fire point, men Peru tager andenpladsen i kraft af en bedre målscore.

På trods af at være endt på tredjepladsen kan Colombia også glæde sig over at være videre til knockoutfasen som en af de bedste treere i gruppespillet.

Brasilien møder i kvartfinalen Paraguay, der sluttede som nummer to i gruppe B.

Peru skal op imod Bolivia, der blev toer i gruppe A, mens Colombia får det vanskeligt, når holdet skal møde Argentina, der vandt gruppe B.