Brasiliens landstræner efter 0-0: Vi er blevet bedre

Brasilien må stille sig tilfreds med 0-0 mod Mexico, hvis målmand Guillermo Ochoa spillede sit livs kamp for at forhindre VM-værterne i at score.

Det mener Brasiliens træner Luis Felipe Scolari. Han holder fast i, at brasilianerne spillede en god kamp og nok skal klare sig videre i VM-slutrunden.

- Efter min mening - og det er min mening, ikke kritikernes - spillede vi bedre end mod Kroatien. Vi havde mindst 10 procent mere end mod Kroatien.

- Holdet har udviklet sig. Vi har plads til forbedringer, men vi kan stadig kvalificere os til næste runde. Vi viste kvalitet, så jeg er tilfreds, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Brasilien vandt 3-1 over Kroatien i sin åbningskamp, og en sejr over Cameroun i næste runde vil sikre billetten videre i turneringen uanset udfaldet af onsdagens kamp mellem Kroatien og Cameroun.

- Brasilianerne er tossede nok til at tro, at de andre hold ikke spiller for at vinde. Mexico spillede mere eller mindre samme spil som os. De havde bolden omtrent lige så meget, og havde omtrent lige så mange forsøg på mål.

- Resultatet var ikke, hvad vi kom efter, men det eneste, som manglede, var mål, siger træneren.

De brasilianske spillere har fået en fridag onsdagen inden de i holdets base i Teresopolis indleder forberedelsen til kampen mod Cameroun.

/ritzau/

 

Dagens Gossip